Hulp met je computer

 computerhulp aan huis of via telefonisch contact

Heb je problemen met je computer? Wij lossen de problemen waar je last van hebt vakkundig op. Is jouw computer traag geworden, wil je die eens goed opschonen of juist fris beginnen met een goede computer-installatie? We zijn jouw PC hulplijn en de specialist die je kunt inschakelen bij al je computerproblemen en -vragen.

Hulp aan huis

We bieden computerhulp aan huis of helpen je telefonisch verder, waardoor je jouw computer niet hoeft op te sturen of mee hoeft te nemen naar een reparatiecentrum. Hoe makkelijk is dat? We bieden PC hulp aan huis, wanneer je problemen hebt met jouw Windows- of Apple computer. Voor een laptop en een desktop, alle problemen met de computer worden snel en vakkundig opgelost.

It-Hulp Azzamo
It-Hulp Azzamo

Maak een afspraak

Eerste hulp bij computerproblemen, smartphoneproblemen, printers of alles wat digitaal is! Ook complexe problemen, op Apple, Windows, smartphones, printers, … lossen we telefonisch en bij jouw thuis op. Is je computer aan vernieuwing toe? Dan geven wij onafhankelijk aankoopadvies en helpen graag met de installatie.

Veelgestelde Vragen

We hebben een lijst samengesteld met antwoorden op veelgestelde vragen.

Je kan al bij ons terecht vanaf een half uur. Voor een half uur betaal je 28 euro. Daarbij komt een verplaatsingsvergoeding van 3 euro. De betaling gebeurt veilig en eenvoudig met cash of bancontact.

 normaal gezien krijg je een afspraak binnen de drie dagen.

Regio Antwerpen en Beyond

Je kan een afspraak maken door het contactformulier in te vullen op onze website. Dan bellen wij je terug.

Onze mensen komen steeds aan in een tijdspanne van 2 uur. We weten immers niet exact wanneer we bij de vorige opdracht klaar zijn. Bij het maken van een afspraak krijg je een duidelijk overzicht tussen welke 2 uren de student gaat aankomen. Sta je als eerste opdracht van die dag, dan komen we uiteraard al op het startuur langs.

We blijven voor één opdracht maximum 2 uur, want anders lopen de opdrachten voor de andere klanten nadien in de war. Heb je een grote opdracht? Dan kunnen we steeds twee tijdslots reserveren en dan kunnen we een halve dag blijven. Is dat nog niet genoeg? Dan maken we graag een vervolgafspraak.

Heb je een afspraak gemaakt maar kan je toch niet? Verwittig ons dan zo snel mogelijk. Als je dat binnen de 24u voor je afspraak doet, kan dat volledig kosteloos. Zeg je je afspraak minder dan 24u op voorhand af, dan rekenen wij een half uur aan voor de tijd die we vrij hielden.

Onze IT-ers zijn specialisten in zowat alles wat digitaal is. Dit kan gaan over uitleg over je smartphone maar ook over een slimme deurbel bijvoorbeeld. Heb je een complexer probleem met je computer of e-mail? Windows, Apple, Android of Linux is geen probleem, we weten er raad mee!

Toestellen open vijzen of defecte toestellen vervangen doen we niet. We lossen dus alle software problemen op. Voor hardware problemen geven we wel advies wat de meest efficiënte oplossing is.

Nog extra vragen? aarzel niet om ons te contacteren

We helpen je op een geduldige en professionele manier.
Bij Azzamo staat een team klaar om je uit de nood te helpen.