Welcome To Azzamo Hosting !

Mon - Fri: 10 am - 07 pm

Azzamo website & IT services

Azzamo webhosting

Jouw website laten maken

Azzamo brengt een nieuwe aanpak waar wij voor u een website bouwen, gebruik makende van een intuïtieve website builder. Wij maken het webdesign volgens uw voorkeuren en geven ook de aanzet tot krachtige online teksten die geoptimaliseerd worden zodat ze vindbaar zijn in de online zoekrobots.

Eenmaal uw site live staat, melden we deze voor u aan bij tal van populaire online kaarten en gidsen, zodat we uw business overal op de best mogelijke manier voorstellen. En natuurlijk krijgt u toegang tot uw eigen website en mag u die zelf uitbreiden zonder meerkost. Wij ondersteunen u hierin en u kan ons steeds vragen om alsnog kleine aanpassingen te maken. Dit is Azzamo, een eerlijk belofte aan een vaste prijs per maand zonder verrassingen.

Alle tools die u nodig heeft om een ​​succesvolle website te hosten

Ons alles-in-één platform biedt alle tools die u nodig hebt om uw website te bouwen, beheren en schalen voor succes!

Of u nu uw eerste website bouwt of uw bestaande website van een andere provider verhuist, u kunt er zeker van zijn dat we alle tools hebben voor een probleemloze webhostingervaring.

Als u meerdere mensen in uw organisatie heeft (of met een ontwikkelaar werkt), kunt u eenvoudig beveiligde toegang tot uw account verlenen, zodat alles overzichtelijk en eenvoudig blijft.

Slaap lekker in de wetenschap dat uw website veilig is met gratis automatische offsite back-ups ‘s nachts en wekelijks met directe toegang tot ons configuratiescherm waar u bestanden rechtstreeks kunt downloaden / herstellen.

Why choose us

Azzamo helpt u online succes te behalen

U weet dat u uw online aanwezigheid moet starten. Niet elke hosting is hetzelfde maar wel noodzakelijk. Of u nu uw persoonlijke blog begint of een website nodig heeft voor uw kleine onderneming, we zijn ervan overtuigd dat we u gemakkelijk kunnen helpen. De basishosting van Azzamo begint op onze krachtige cloud en biedt u een veilige, betrouwbare omgeving om al uw bestanden en e-mails te hosten.
Top features

Gemaakt voor jou

Ons Azzamo Controle paneel is uiterst gebruiksvriendelijk. Alles wat u nodig heeft - op een duidelijke manier verstrekt.Nieuwe cloud functionaliteit zorgt voor maximale kracht voor iedereen.
Trotse partners

Innovative Businesses Trust Azzamo for all their web needs

nl_BENederlands (België)